Bibblans bravader

Info från Olofströms bibliotek

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet mars 8, 2013

Filed under: Boktips — Olofströms bibliotek @ 12:42 e m
Tags: ,

9132160429

Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet av författaren Jennifer E Smith är en känslofylld kärleksberättelse om två unga personer från två helt olika ställen i världen som träffas på en flygplats. 

”En bok som får dig att tro på att sann kärlek finns och att den kommer när du minst anar det” -B Wahlströms 

17-åriga Hadleys föräldrar har nyss skilt sig efter att hennes pappa lämnat dem för en ny kvinna i London. Nu ska han gifta sig med henne och Hadley har tvingats åka dit även om hon är arg och besviken på sin pappa för att han lämnat henne och mamman. Men Hadley missar flighten till London med fyra ynka minuter och tvingas vänta in nästa flygplan som går dit. På flygplatsen i USA träffar hon Oliver, en brittisk kille med ett stort och varmt hjärta. Oliver ska med på samma plan som Hadley till London och under 24 timmar får man följa deras kärleksresa. De avslöjar deras innersta familjehemligheter och deras kärlek växer mer och mer under tiden som går.

 Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet är en läsvärd bok som på ett bra sätt beskriver kärlek vid första träffen. Det är svårt att skriva om det på ett trovärdigt sätt men Jennifer Smith har verkligen lyckats med det. En spännande och mysig kärlekshistoria som inte går att lägga ifrån sig. Boken är bara på 200 sidor och den går snabbt att läsa ut.

/Tilda Svensson, praoelev.

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s